Startpagina | Offerte aanvraag | Contact | Vacatures | links
U bevindt zich hier: Startpagina » Bruiloft » Reactie's Bruiloften

Reactie's Bruiloften

Langoed Groenendaal Heemstede

Bruiloft : Frank en Irma


Beste Gilbert,
Graag bedanken wij je nog voor een super avond !. We vinden het echt fantastisch dat we je nog op het laatst konden inschakelen, nadat onze band had afgezegd. Dankzij jullie is het helemaal goed gekomen met het feest en hebben we een geweldige avond gehad.
Al onze vrienden hebben het enorm naar hun zin gehad en lekker gedanst. Wij hebben zoveel positieve reacties gehad over die dag, echt leuk!! Ook hebben wij veel gedanst, zoals op de foto’s te zien is en vonden het dan ook erg jammer toen het feest was afgelopen.

Groeten,
Frank en Irma van Os


De Wildeman in Santpoort

Bruiloft : Edwin en Kitty


Beste Gilbert,

Langzaam aan trekken de roze wolken op.
We kijken terug op een bijzondere tijd met als hoogtepunt ons huwelijk op locatie en een geweldige feestavond.
En daar heb jij een belangrijke rol in gespeeld. We zijn heel blij dat jij daar ook getuige van kon zijn en de sfeer
zo goed ondersteunde met de juiste klanken en kleuren. We hebben er veel tijd in gestoken en vonden jouw betrokkenheid
bij onze ideeen erg goed al vanaf ons eerste gesprek. Natuurlijk maak je een draaiboek ter ondersteuning, maar het staat
met de ervaring en de routine die je meebrengt en dat is prima gelukt.

Het was mooi, intiem, en uitbundig op de juiste momenten. En dat heb je met Celebrations fantastisch ondersteunt met de opstelling, de muziek, de shooters en de multimedia show. Dat laatste was ook een knaller.. Niet alleen foto’s van onszelf, maar ook van veel van onze gasten. Jij was er niet alleen maar bij, maar je was eigenlijk ook één van de gasten, alsof je midden in de zaal stond. De oudste gast die je op de dansvloer kreeg was onze oma van 93 en die heeft het ook reuze naar d’r zin gehad. Er wordt nog steeds over gesproken.
Dank Gilbert het was goed!

De foto’s (ongeveer 2500) en de film zijn ook fraai en geven ons een bijna oneindig beeld van de hele dag en de feestavond.
En wat was je opgelucht dat de confettishooters afgingen ik zag je wel. Dat moment is ook vastgelegd erg leuk ook.
Ik wil voorstellen dat we nog maar even contact hebben als je nog wat materiaal wilt hebben, ik hoor het graag.

Heb jij trouwens een magneetje meegenomen? Anders hebben we die nog voor je doe ik het even in de bus, laat even weten.

Groet, ook namens mijn vrouw
Edwin en Kitty


Oude Slot / Heemstede

Bruiloft : Jerry en Anita


Hallo Gilbert,

Even een mail van de newly weds!!
We wilden je ontzettend bedanken voor de topavond! Wat heb je goed gedraaid en wat hebben we
een topavond gehad.
ONWIJS BEDANKT!

groetjes Jerry en Anita POMPE.Landgoed Waterland in Velsen

Bruiloft : Christian en Mascha


Gilbert!!!

namens mijzelf en de vrouw ONWIJS bedankt voor een topavond!
iedereen had het naar de zin, en de muziek was super... erg, erg leuke avond...vandaag ook alleen maar complimenten gehad over de avond....de hele dag, van a tot z was top. het weer zat mee, de mensen die er moesten zijn waren er, eten was goed, noem maar op. echt niks waar we over kunnen klagen... nogmaals, thanx!!
We gaan je zeker aanbevelen als we mensen tegenkomen die nog moeten trouwen. :)
ciao!

C-Jay
DJ / Producer / The Sessions Recordings


Strandpalviljoen / Zandvoort

Bruiloft : Janneke en LeonBeste Gilbert
,
Beste bruiloft ever!!! De DJ voelde precies aan wat we voor ogen hadden, en net als we dachten dit nummer kan niet meer getopt worden kwam het volgende!
Hij had een leuke eigen inbreng voor wat betreft “onze nummers”.
De muziek was opgebouwd zonder dat ik er iets van gezien heb, ineens was er alles: fantastisch!
Erg leuk gedaan en iedereen was erg te spreken over de muziek en het feest!
M.a.w. Dit kon niet beter!!!

Reuze bedankt,
Janneke en Leon


Kasteel 't Kerkebosch Zeist

Bruiloft : Patricia en Kasper


Hoi Gilbert,
Wij zijn terug van onze huwelijksreis in Italië waar we heerlijk hebben nagenoten van onze trouwdag!
De dag is perfect verlopen en alle onderdelen hebben boven verwachting uitgepakt. Niet in de laatste plaats de feestavond! Wat kan jij een avond goed aanvoelen!
We hebben gekregen wat we hoopte en meer…
Onze ontactische keuze om voor de deur van de dansvloer de felicitaties in ontvangst te nemen was snel vergeten toen je met een paar lekkere nummers het feest in gang zette. En in onze herinnering is het tot het einde één groot feest geweest zowel op als naast de dansvloer! Ik heb het de hele dag redelijk droog kunnen houden maar je kreeg mij in samenwerking met onze vrienden en familie toch in tranen met het nummer “the time of my life” wat mij betreft een compliment waard. Patricia lauwert je om jouw keuze van Wolter Kroes met “ Ik heb de hele nacht…” na een onderbreking voor een presentatie en een liedje door de familie. Direct was iedereen weer terug op de dansvloer en ging het feest verder waar het gebleven was.
Kortom we zijn blij dat je er mede voor hebt gezorgd dat onze dag onvergetelijk is geworden. We willen je daarom ook uit de grond van ons hart bedanken voor een super feest!

Met vriendelijke groet,
Kasper en Patricia Röhner


Alfred's Dinner in Aphen aan de Rijn

Bruiloft : Bianca en Edward


Hoi Gilbert,

Het was zaterdag super!!! De muziek was lekker swingend en precies zoals we hoopten dat het zou zijn!!!! Echt een super Dj!! Hans (de broer van Ed) wilde graag ook nog draaien. De Dj gaf hem alle ruimte en tijd. Leuk!!! Ons openingsnummer was trouwens ook helemaal geweldig. Dat zullen we niet snel vergeten...

Groetjes, Edward en Bianca


Alphen a/d Rijn

Bruiloft : Jeroen en Wendy


Ha Gilbert,
Bedankt voor de te gekke avond.
De muziek was precies zoals wij, maar ook zoals onze gasten het wilde. Alle gasten zijn heerlijk uit hun dak gegaan, en vonden het een tegek feest, met heerlijke muziek. We hebben heel veel positieve reacties gehad op jou als DJ zijnde, en je muziek keuze! Complimenten Gilbert, we hebben een super feest gehad mede dankzij jou.
Ik heb wat foto's bijgevoegd, ik zag dat jezelf ook wat foto's had gemaakt op die avond en daarvoor heb je onze toestemming om ze te plaatsen. Mocht je de foto's niet goed doorkrijgen dan moet je nog maar even mailen, dan stuur ik er wat minder tegelijk. De leukste foto's zijn gemaakt met de wegwerpcamara's, dus heel veel foto's heb ik niet in de computer staan van de avond zelf, maar kijk maar misschien zit er wat voor je bij.

Nogmaals heel erg bedankt, ook namens alle gasten die heerlijk uit hun dak zijn gegaan die avond!
We zullen je zeker bij vrienden en kennissen aanraden. (en aangezien wij de eerste waren die trouwde, kan je het nog weleens heel druk krijgen hahaha..)

Groeten,
Jeroen en Wendy van de Plasse


Alfreds Dinner in Alphen a/d Rijn

Bruiloft : Barry en Nanda


Beste Gilbert,

het is inderdaad alweer even geleden dat we in het huwelijk zijn getreden maar de indruk die de hele dag heeft achtergelaten gaat volgens ons nooit meer weg. De dag, het weer, de ceremonie, alles was prachtig.
Het feest met de inbreng van Celebration was perfect, de dansvloer vol, de glazen vol en snel weer leeg en perfecte muziek van DJ Ron. Iedereen heeft ons laten weten dat het feest fantastisch was. De muziek was precies goed, lekkere disco afgewisseld met onze topfavorieten, op verzoek de meest uiteenlopende meelallers en bijna als hoogtepunt mijn broertje met zijn live vertolking van Hazes ('t rode licht). Alles was keurig netjes verzorgd en de afsluiting met A beautiful day van U2 (ook tijdens de ceremonie) was de kroon op het feest en de dag.
Iedereen die op zijn huwelijk een knallend feest wil hebben, zullen we zeker naar Celebration sturen!!
We hebben niet zo veel foto's van het feest en ik heb er eentje meegestuurd waarop de set goed te zien is. Do foto's die we hebben zijn voor ons prachtig (bezwete ouders, lallende vrienden en zelfs polonaise, hahaha) maar hebben weinig moois voor de website.
We willen jou en de DJ nogmaals hartelijk danken voor de prachtige feestavond!! Als we nog eens een feestje geven (12,5 huwelijk?? ver ver weg) nemen we contact op.

Met vriendelijke groet,
Barry en Nanda


Orangerie Mattemburgh in Hoogerheiden

Bruiloft : Dies en Ellen


Dag Marc,
We zijn inmiddels goed & wel een week getrouwd & kijken met heel veel plezier terug op een schitterende dag.
Naarmate de avond vorderde zijn we wel in een stroomversnelling geraakt, wat me ook wel normaal lijkt, maar we hebben de gehele dag toch erg genoten. We zijn alleen niet in de gelegenheid geweest even langs te lopen of om je te bedanken.
Ook de betaling was wat vertraagd, maar ik heb begrepen van mijn hardwerkende ceremoniemeesters dat ook dat alsnog goed is gekomen. Anders hoor ik het natuurlijk graag.

Zelf hebben we in ieder geval ook lekker op de dansvloer gestaan & we vonden het erg relaxed. Jammer dat het om 1 uur afgelopen was!

Marc, hartstikke bedankt voor je goede inzet, voor het opzwepen van het feest & je professionele houding.
Ik hoop dat je zelf ook een leuke avond hebt gehad en dat we elkaar in de toekomst nog eens kunnen ontmoeten.

Vriendelijke groeten,
‘Familie Oostrom-Verdonk’
Dies & Ellen


De Olifant in Breukelen

Bruiloft : Ardie en Renate


Hoi Gilbert,

Sorry voor de late reactie, maar via deze weg willen we je nog bedanken voor de topavond. Naar ons idee kon het niet beter. Wij vinden dat dit mede komt door de leuke muziek die je draaide, en vooral het goed aanvoelen wanneer/welke muziek. TOP! We hopen dat de avond ook naar jou wens is verlopen ?
We hebben nog even goed gekeken naar foto's, en hier zijn een aantal. Valt denk een beetje tegen. Helaas ook niet met goede voorbeelden van je lichtmeubel e.d. Sorry. Uiteraard mag je ze gebruiken waarvoor je wilt.
Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,
Renate en Ardie
P.S. We hoorden dat vrienden (Lotte en Michel) je ook inmiddels geboekt hebben, tevens hebben we pas je naam nog doorgegeven. We gaan je volgend jaar dus zeker nog een keer zien !


Oude Tolhuys in Utrecht

Bruiloft : Marco en Wendy


Hoi Gilbert,
het is inderdaad alweer even geleden. We hebben een fantastische dag gehad en ook de avond was helemaal top. Alle gasten hebben het nog steeds over hoe goed de dj was! En wij natuurlijk ook!

We hebben alleen een punt (de gasten hebben hier niks van gemerkt) We hadden je een lijstje gegeven met nummers die we graag wilden horen. Je gaf ons de indruk dat dit ok was. Helaas heb je op de avond zelf bijna geen van deze nummers gedraaid. Terwijl dit belangrijke nummers voor ons waren.

Hier heb ik nog wel even mee rondgelopen dat ik hier best van baalde. Wat ik al zeg, gasten krijgen dit op zo'n avond natuurlijk helemaal niet mee maar het was voor mij wel een tegenvaller. Zeker achteraf want op de dag zelf denk je nog, misschien eind van de avond.
Ondanks dit hebben we echt een top feest gehad.
Je vroeg ons om een foto, ik heb bijna geen foto's digitaal, alleen een die een beetje wazig is. Je mag het gebruiken, kijk maar of je er wat mee doet.

Groeten
Marco en Wendy JAnsen


Party Centrum het Witte Paard / Nootdorp

Bruiloft : Ronald en Tülay


Beste Gilbert,

wij hebben echt een geweldige avond gehad. Je hebt prima werk afgeleverd wat ons betreft met de nodige flexibiteit, wat wij erg belangrijk vonden door de Turks / Nederlandse combinatie die we wilden hebben.
Bijgaand wat foto's die je mag plaatsen

Groeten
Ronald en Tülay


Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode

Bruiloft : Jochem en Esther


Gilbert!

Onwijs bedankt voor je professionele, en we mogen wel zeggen, ZEER GESLAAGDE bijdrage aan ons trouwfeest!
We hadden niet verwacht dat het trouwfeest zo gaaf zou worden! Vanaf de start begon je goede muziek te draaien
en voelde je perfect aan wat onze gasten wilde horen. Goede gevarieerde muziek, echt iedereen van jong tot oud heeft het erg naar zijn zin gehad! Ook die lichteffecten/kleuren waren erg bijzonder en bracht absoluut meer 'swing' aan het feest. We hebben echt alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten, die zeer over je te spreken waren! Je sprong leuk en attent op bepaalde situaties in en zei precies dat wat nodig was om ons feest tot een hoogtepunt te brengen. Enfin, onze foto's spreken voor zich.
Hopelijk komen we je vaker op feestjes tegen. Many thanks!

Jochem en Esther.
PS: Sommige foto's zijn wel wat wazig, meer geven wel goed de sfeer weer van het topfeest. Kijk maar welke foto's je eventueel gebruiken wilt.


Het Heerenhuis in Middenbeemster

Bruiloft : Edwin en Sandra


Beste Gilbert,
Wij hebben 26 augustus echt een fantastische dag gehad. Ook het feest was helemaal zoals we gepland hadden en dat is zeker mede te danken aan Ron. Hij voelde ontzettend goed aan wat hij wanneer moest draaien, heeft verzoeknummers gedraaid en er echt een feest van gemaakt waarbij de dansvloer continu afgeladen was. We hebben na afloop ook veel complimenten over de DJ en het feest in totaal gekregen.
Heel erg bedankt dus daarvoor, we waren zelf ook niet van de dansvloer af te slaan! Bijgaand een paar foto´s waar jullie hopelijk wat mee kunnen.

Groetjes,
Edwin en Sandra Henderik


Boederij Meereveld in Utrecht

Bruiloft : Sjors en Jennifer


Goedemorgen Gilbert,
We zijn inmiddels weer helemaal uit de "trouwsfeer". Jammer hoor! Was echt een ontzettende leuke ervaring.
Deze ervaring was mede fatanstisch door jullie inzet en muziek keuze. Echt helemaal geweldig!!
De dansvloer is geen enkel moment leeg geweest. Om 20:00 uur kwamen de gasten binnen, de meeste gingen direct met de voetjes van de vloer. Wat wij tevens erg fijn vonden was dat er echt veel muziek werd gedraaid en weinig werd gepraat. Dit is natuurlijk voor iedereen anders maar wij houden niet zo van DJ's die alles aan elkaar praten.
Wij zijn echt dik tevreden en proberen jullie bij iedereen die opzoek is naar muziek, te promoten.
De foto's zijn helaas nog niet klaar. We moeten nog even wachten op het boek en de cd's maar zodra deze binnen zijn sturen wij er jullie een paar toe.
Ik heb van de ceremoniemeester begrepen dat het aan het eind van de avond met betalen niet helemaal zoals gepland ging. Wij wilden jullie een dikke fooi geven maar er was wat onduidelijkheid over bij mijn ceremoniemeester. Onze excuses hiervoor! We zijn namelijk meer dan tevreden.

Met vriendelijke groet,
Jennifer van Bavel


Watersport Vereniging Aegir in Rotterdam

Bruiloft : Marjolein en Kees


Hallo allemaal,
Wij willen jullie nog heel erg bedanken voor de geweldige avond!
We hebben echt een geweldig feest gehad.
Super gedraaid!

Groeten,
Marjolein en Kees


Rhederoord de Steeg

Bruiloft : Robert en Simone
Feestlocatie : Rhederoord de Steeg


Hoi Gilbert,
Wij zijn net terug van onze honeymoon in Griekenland. We willen jou bij deze alsnog bedanken voor jou bijdrage op onze bruiloft op 08-07-06!
Het feest was helemaal top! We hebben een hoop leuke reacties gehad.
Ondanks het warme weer wist je dansvloer toch vol te krijgen.
Hierbij wat foto’s.

Nogmaals bedankt,
Robert en Simone Vink


Strandhuis Wijk aan Zee

Bruiloft : Marthijn en Michaela


Beste Gilbert,

Bijgaande vindt je de foto's van ons geweldige trouwfeest, dat mede dankzij jou een onvergetelijke dag is geworden.
We willen je hierbij nogmaals bedanken voor het verzorgen van de muziek. De sfeer was daardoor helemaal geweldig en de mensen kwamen ondanks de hitte toch naar binnen om te dansen en te genieten van het feest. Dat getuigd wat ons betreft van een geslaagde sfeer.
Indien er rondom ons meer feesten zullen worden georganiseerd, zullen wij zeker je naam even laten vallen.
Groetjes
Martijn en Michaela Raaphorst


Strandhuis in Wijk aan Zee

Bruiloft : Chris en Anita


Hoi Gilbert,

Eerder waren we nog niet in de gelegenheid om je te bedanken voor de topavond die wij 30 juni hebben beleefd.
Zeker jij als de DJ was onmisbaar hierin.
We hebben van veel mensen te horen gekregen dat je een super DJ bent, vooral zoals het begin van het feest werd ingeluid, toen de brassband en hoe jij daarna met goede muziek de stemming er helemaal in kreeg, echt super!!! Helemaal top op elkaar afgestemd.
De muziek sprak iedereen aan, zowel jong als oud. Echt iedereen die we spreken, hebben het over een GEWELDIG feest.
Hierbij willen we je een paar foto´s sturen, gewoon voor de leuk.
Nogmaals Gilbert, BEDANKT!!

Chris en Anita Harbertsde Kleine Waarheid in Zaandam

Bruiloft : Linda en Marc


Hoi Gilbert,
Wat leuk om weer van je te horen.
Wij en ook de gasten vonden het een topavond. Helaas voor jou werden er veel eigen optredens gedaan waar ik echt niets van af wist.
Maar, na al dat gezang ging het feest toch echt los! We hebben echt genoten van de muziek, ging helemaal goed.
We zullen je zeker aanraden als iemand een drive in show zoekt.

Gr Linda & Marc Kuiper


Kasteel Assumburg in Heemskerk

Bruiloft : John en Sandra


Beste gilbert,
Het was een gewelldig feest, en een gewelldige dag. De gasten hebben ook erg genoten van de muziek, en wij ook trouwens.het was een geslaagde avond en nog heel erg bedankt.
Hier een paar foto`s van de bruilloft, veel foto`s van het feest hebben we niet omdat het meeste op tape staat.

groetjes John en Sandra


De Halewijn in Beverwijk

Bruiloft : Bram en Nathalie


Hoi Gilbert,
We wilden je nog even bedanken voor de geweldige feestavond die we hebben gehad op onze bruiloft. De muziek, de sfeer, de dj, het was helemaal perfect! Iedereen heeft zich super vermaakt.
En wij helemaal!
Groetjes Natalie en Bram Jansen

ps: Ik stuur even wat fotootjes mee van de bruiloft, met een hele serieuze foto van jou!!


Het Strandhuis in Wijk aan Zee

Bruiloft : Georg en Sandra


Beste Gilbert,

het is nu weer ruim een week geleden dat we onze huwelijk gingen vieren in het strandhuis in Wijk aan Zee. Voor Sandra, Lucas en mij, maar ook voor al onze gasten was het een onvergetelijke avond.

Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor jouw inzet. Zonder jou en jouw drive in-show was deze topavond niet mogelijk geweest.

Sandra en ik denken al over na hoe we het een of ander feest (bijvoorbeeld verjaardagen) in de toekomst gaan vieren, en ik kan me heel goed voorstellen dat we dan nog eens terugkomen op de locatie strandhuis en op jou als DJ.

Lieve groeten,

Sandra en Georg (en Lucas)


Het Strandhuis in Wijk aan Zee

Bruiloft : Peter Fuchs


Beste Gilbert,
Wij zijn zeer tevreden met jullie inbreng op onze trouwdag. Onze gasten overigens ook.
Ik denk dat de bijgaande foto's dit wel ondersteunen. I

Groet,
Peter

Het Strandhuis in Wijk aan Zee

Bruiloft : Esther en Bouma


Hai Gilbert!
We wilden je nog even bedanken voor het geweldige feest dat we hebben gehad op de 23e juli, het was super!!
Veel groeten en nogmaals bedankt,

Hessel Bouma en Esther van der Laan


De Buizerd in Noord Scharwoude

Bruiloft : Mervin en Melanie


Hoi gilbert,

Ik wou nog even laten weten, dat het super was. DJ Arwin heeft echt fantastisch gedraaid, echt helemaal te gek, er was geen een nummer waar we dachten, nee deze niet. Het was echt helemaal goed! Oonze gasten vonden het ook super! We hebben de hele avond gedanst en dat was precies wat we wilden, dank, dank, dank!!!!!!!

Als bijlage nog even wat foto`s mocht je het leuk vinden.
nogmaals super bedankt, was echt TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes mervin en melanie

De Karperput in Zuid Scharwoude

Bruiloft : Vincent en Kirsten


Hé Gilbert!
We wilden je nog even bedanken voor je inzet bij onze bruiloft! We hebben echt héél erg genoten en als we de reacties om ons heen horen waren we niet de enige. Nou ja, je zag het al op de dansvloer natuurlijk, iedereen ging lekker uit z’n bol! Je hebt ons blijkbaar helemaal begrepen want dat was precies wat we wilden!
Het is een onvergetelijk feest geworden, dus nogmaals HEEL ERG BEDANKT!!!!!

Groetjes Vincent en Kirstin


Kompas in Loosdrecht

Bruiloft : Silvia en Benno


Hallo Gilbert,

Bedankt voor het verzorgen van de muziek! We hebben mede dankzij jullie een topdag gehad! Je hebt de muziek perfect aangepast aan de sfeer, helemaal top. We gaan waarschijnlijk niet nog eens trouwen, maar we kunnen jullie zeker aanbevelen.

groeten Silvia en Benno

Kompas in Loosdrecht

Bruiloft : Kiwan en


Hallo Gilbert,

We hadden geen beter verloop van de middag/avond kunnen wensen. Helemaal super, de afgelopen weken lopen we constant met onze hoofd in de wolken terugdenkend aan die mooie dag. Mede mogelijk gemaakt door Celebration Events natuurlijk.

Groet,
Kiwan

Zilt aan Zee / Overveen

Bruiloft : Luc en Monique


Beste Gilbert,

We vonden het absoluut een top avond! De muziek was helemaal goed. Iedereen was te vinden op de dansvloer; precies zoals we het bedoeld hadden. En zelfs als de gasten een beetje moe van het dansen werden, wist je de muziek weer zo te draaien dat iedereen weer met volle energie aan het dansen was. Echt te gek dus!
Ik heb ook een paar foto’s bijgevoegd, ik hoop dat ze een beetje duidelijk zijn.

Groetjes,
Monique


Take Five in Zandvoort

Bruiloft : Tony en Constance


Hoi Gilbert,

We willen je nogmaals bedanken voor de geweldige avond die je voor ons hebt verzorgt!
We hebben een knalfeest gehad en een dag die we nooit meer vergeten!

Wat kan jij geweldige muziek draaien zeg!!!!!!
Vooral ons laatste half uurtje was echt knallen.

Dank je wel voor deze onvergetelijke dag!

Groetjes Tony en Constance


Develpalviljoen in Zwijndrecht

Bruiloft : Oetsze en Wilma


Hallo Gilbert,
Wij zijn op 14 juli getrouwd, mede dankzij DJ Marc hebben wij een top avond gehad. Alle gasten waren zeer te spreken over de muziek en hoe het gepresenteerd werd.
De hele avond is de dansvloer niet leeg geweest
Het was een feest om niet te vergeten en daar zijn we jullie zeer dankbaar voor.

groetjes Oetsze en Wilma


Robacher in Hauwert

Bruiloft : Rachel en Bas


Beste Gilbert,
er zijn alweer een aantal dagen verstreken sinds onze bruiloft, maar wat hebben we genoten. Jij werd alom geprezen voor de goede muziek.De voetjes gingen goed van de vloer en het was een topfeest. Onwijs bedankt voor je inzet. We zenden alvast twee foto's mee. Uiteraard zullen er meer volgen. Nogmaals onwijs bedankt.

Groeten Rachel en Bas Groenendijk


Hotel de Cantarel in Apeldoorn

Bruiloft : Chano en WillekeHallo Gilbert,

We willen jou en in het bijzonder Mark ontzettend bedanken voor de geweldige show op ons trouwfeest van afgelopen vrijdag in de Cantharel in Apeldoorn.
Het was echt super, Mark heeft er echt een feest van weten te maken, helemaal onze muziek, hij had snel door wat iedereen leuk vond.
We vonden Mark echt een toffe vent, hij had leuke grapjes/opmerkingen tussendoor.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen.
Als we foto's hebben van het feest zullen we die even door sturen.

Nogmaals bedankt!

groeten
Chano en Willeke


Partycentrum Eemland / Eemnes

Bruiloft : John en ManuelaBeste Gilbert,

Allereerst bedankt voor de goede zorgen nog. We hebben een fantastische bruiloft gehad.
We hebben gekeken voor wat foto´s, misschien dat je daar wat aan hebt. We waren zeer tevreden over de Celebrationshow.Precies wat wij er van verwacht hadden. Niet een show die overdreven aanwezig is, maar bijdraagt aan een sfeervolle en gezellige avond.

Er waren een aantal nummers die gedraaid moesten worden, ook dat ging vlekkeloos. We hebben zeker de juiste keuze gemaakt door jullie in te huren. Het is dat je maar een keer trouwt, anders zouden julllie zo nog een keer mogen komen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes,
John en Manuela


De Zoete Inval in Haarlem

Bruiloft : Ans en FredBeste Gilbert,
Wij hebben een superavond gehad !
Lekkere muziek, precies zoals wij gevraagd hadden.
Het geluid was ook goed dus wat wil je nog meer ??!!!
Wij hebben wel foto's en film maar dat moet ik er even bij gaan zoeken.
Niet dat ik niets bij de hand heb hoor, maar even de goede fragmentjes.
Ik kom zo snel mogelijk met foto's en eventueel filmpje.

Groeten,
Fred en Ans


Dutch Ballooning / Amersfoort

Bruiloft : Floris en Barbara


Beste Gilbert,

Wij hebben ECHT een fantastisch feest gehad.
Onze gasten vonden het ook helemaal te gek.
We hebben heel veel leuke reacties gehad, veel hadden nog
nooit zo'n leuk huwelijk meegemaakt, anderen gaven ons een 10 voor de feestvreugde!!

Wanneer je naar www.***********.nl gaat, daar op foto's Feest klikt, zie je allerlei foto's,
die je kunt gebruiken.

Verder had ik nog een vraag.
Zou jij evt. zat.13 september kunnen draaien op een huwelijk van goede vrienden van ons in Old Heino (vlakbij Deventer)?
Ze gaan misschien voor een band, maar ben benieuwd of je beschikbaar bent en evt. deze datum in optie kunt houden?

Alvast bedankt!

groetjes,
Barbara


het Damhotel in Edam

Bruiloft : Michael en Chantal


Beste Gilbert,

Hier een paar foto's van de bruiloft waar je gedraaid hebt.
Het was echt geweldig iedereen heeft lekker gedanst en was super tevree.
Ook wij waren erg in onze nopjes over hoe het allemaal gegaan was en lekkere muziek.
Drie hoeraatjes voor Gilbert.
Een beetje laat maar toch een paar foto's van ons.
Ik hoop dat je er wat mee kan.


Groetjes Michael, Chantal en Anouska Sandbergen.


Thalia Theater in IJmuiden

Bruiloft : Michael en Brenda


Beste Gilbert,

Bedankt voor de fantastische muziek tijdens onze feestavond. Het was echt top en iedereen die ik gesproken heb vond het een super feest. Hartelijk dank daarvoor!
Groeten,
Michael & BrendaOrangerie De Rhoonse Grienden in Portugaal

Bruiloft : Dennis en Gonneke


Beste Gilbert,
Ons trouwfeest was super! De muziek was helemaal goed, er werd flink geswingd. Hierbij sturen wij je wat foto's. Helaas hebben wij geen filmpjes voor je.

Met vriendelijke groet,
Dennis & Gonneke Barendse't Palviljoen in Reeuwijk

Bruiloft : Koen en Carolien


Ik ben rijkelijk laat met reageren, maar mijn computer is een tijd lang “buiten westen” geweest. Heb gelukkig alles nog kunnen redden (foto’s en film) en eindelijk werkt alles weer zoals het zou moeten. Heb nu dus eindelijk weer gelegenheid om op jouw mailtje te reageren.

Ik heb even wat foto’s geselecteerd die wel leuk zijn, waar de drive-in ook op staat. Kijk maar welke je wilt gebruiken. Als laatste: wij zijn erg tevreden hoe het verlopen is. Wij zijn erg blij hoe de feestavond liep. Erg gesmeerd, iedereen deed leuk mee, vooral door de muziek. Topavond!

Groeten
Koen en CarolienHet Laer in Ommen

Bruiloft : Arjan en Judith


Hallo Gilbert,
We wilden je nog even laten weten dat we je show die je verzorgde op ons huwelijksfeest fantastisch was. We spreken daarbij niet alleen voor onszelf, gezien de vele positieve reacties die we kregen van vrienden.
Nogmaals bedankt en veel succes met je shows !
Groeten,
Arjan en Judith HiddersHet Heerenhuis in Middenbeemster

Bruiloft : Romy en Yat-Faing SamuelBeste Gilbert,

Ik had je beloofd om nog wat foto's door te mailen van ons feest. Bij deze!
We hebben een geweldige avond gehad mede dankzij jullie dj's!

Met vriendelijke groet,

Romy en Yat-Faing Samuel


Antoniushuis in Amsterdam

Bruiloft : Andre en


Hallo Gilbert,
Hierbij dan een reactie op je mail van een week geleden. Ondanks dat de dj niet de muziekinstructies had ontvangen is het feest volledig naar wens verlopen.
We zijn tevreden zijn met jullie verzorging van ons feestavond. Ook onze gasten hebben zich uitstekend vermaakt. De muziek was goed ingevuld en de dj had in ons optiek oog voor wat er gebeurde op de dansvloer. Wensen van onze gasten mbt muziek werden goed ingewilligd. Ook hadden we zelf wat muziek ingebracht en de dj was goed in staat onze eigen nummers goed in de gedraaide muziek in te passen.
Conclusie van ons is dat we zeer tevreden zijn over de geleverde dienst en we bevelen Celebrationevents.nl graag aan bij een ieder die een gedegen show danwel evenement wenst te organiseren.

Alvast bedankt,
André SchuringaVeenderhoeve in Veenendaal de Klomp

Bruiloft : Hans en Vanessa


Beste Gilbert,

Wij hebben enorm genoten van onze dag en het feest. wij en de gasten
waren enorm te spreken over de muziek die jullie gedraaid hebben.
We zullen jullie zeker adviseren als mensen daarom vragen.
foto's zullen we later nog even doorsturen.

groeten hans en vanessaFeesthut De Hoezemoes Den Bommel

Bruiloft : Ben en Sandra


hallo,

wilde even zeggen dat de bruiloft van 3 okt super is geweest
hele goede en leuke muziek voor iedereen
Marc is echt goed
heel erg bedankt


mvg, Ben en SandraWeert

Bruiloft : Marc en Marieke


Beste Gilbert,
Hierbij wat foto's. Onze gasten waren erg tevreden. Over dit feetstje wordt nu nog gesproken!
Het was echt super!
Bedankt!

Marc en Marieke (met inmiddels een kleine mini man van 5 weken oud! MATS)


De Rotonde in Enspijk

Bruiloft : Wim en Yvette


Hoi Gilbert,

Wij hebben een hele leuke dag gehad, en zijn heel erg tevreden met de verzorging van de feestavond.
Het was voor ons iets nieuws een DJ, wij hebben alleen nog maar bandjes mee gemaakt op bruiloften.
Maar wij kunnen het echt iedereen aanraden om een avond door jullie te laten verzorgen, de DJ was echt super, wij hebben leuke reacties gehad van de avond. de dansvloer was goed gevuld van jong ( 8 jaar ) tot oud ( 66 jaar ) echt leuk. We vinden het jammer dat het alweer voorbij is, de avond was zo leuk en de tijd ging heel erg snel. de opening dans met de bellen blaas machine was ook heel erg leuk. We hopen jullie vaker op feestjes tegen te komen.

Groetjes Wim en Yvette


Beste Gilbert,
Bij deze willen we je hartelijk bedanken voor je geweldige muzikale bijdrage aan onze huwelijksdag. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op het lekkere dansfeest !

Warme groeten,
Duncan en Tammara Smith-Zonneveld


De Olmenhorst in Lisserbroek

Bruiloft : Femke en Chris


Hai Gilbert,
Wij zijn zeker blij met hoe je de avond hebt verzorgd. Chris is zelfs weer zo enthousiast geworden dat hij nu ook een mix- gebeuren heeft gekocht.
De foto’s van het feest hebben wij niet zelf, daar zal ik even achteraan gaan en dan zullen Chris & ik ook een reactie schrijven.
Gefilmd is er niet dus daar kan ik je niet verder mee helpen.
Je hoort van ons!

Groetjes,
FemkeLizboa Amsterdam

Beste Gilbert,

Harstikke bedankt voor het neerzetten van een heel gezellig feest op de bruiloft van Karin en Jean op de Lizboa in Adam. Ze hebben echt enorm genoten en vooral Karin was erg onder de indruk van je kwaliteiten. Je speelde precies de juiste muziek, dat is knap!
Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Bianca Tool
White Weddings
T 06-25261788
info@whiteweddings.nl
www.whiteweddings.nl
Het Oude Hof in Bergen

Bruiloft : Joris en Annelieke


Hoi Gilbert,
Wij zijn net weer terug van vakantie en hebben het geweldig gehad! Lekker hoor 3 weken zon!

Het feest was van begin tot einde helemaal te gek, lekkere muziek en de sfeer zat er meteen in. Dank hiervoor! Je hebt ons feest gemaakt zoals we het gehoopt hadden. Ik zal je een paar foto’s sturen, die heb ik alleen niet hier, stuur ik zsm na. We hebben van onze gasten ook alleen maar positieve reactie ontvangen, iedereen de hele avond op de dansvloer! Ik heb je naam en overige gegevens aan velen doorgestuurd!
Als het goed is heb je nog twee cd’s van ons, een Nederlands Peil waar Paul de leeuw ‘k heb je lief op staat, en een van de Pointer Sisters. Zou je die kunnen opsturen

Vriendelijke groet,
Annelieke MeijerTuinfeest in Nieuwkoop

Bruiloft : Judith en Vincent


Hoi Gilbert,
Het is al weer enige tijd geleden dat we getrouwd zijn (15 juli),
We hebben een fantastische dag gehad met een superfeest en daarna genoten van een aantal dagen in Rome.
We wilden je nog hartelijk danken omdat het feest mede zo geslaagd was dankzij jou. Je voelde het publiek goed aan en veel van onze gasten hebben ook aangegeven dat ze je heel goed vonden draaien. Vooral nadat Vincent en ik het feest verlaten hadden, schijn je nog even goed uitgepakt te hebben (helaas hebben wij dat gemist).

Nogmaals heel erg bedankt!
Groetjes, Judith en Vincent


De IJsselhoeve in Doesburg

Bruiloft : Jos en Marleen


Hoi Gilbert,
Sorry dat het even duurde!!
De foto's komen eraan maar we wachten nog op wat foto's waar jullie waarschijnlijk ook op staan. (en dat is wel zo leuk!!!) We hebben een super feest gehad.
Mark was echt geweldig, heeft het publiek heel erg goed aangevoeld en er een superfeestje van gemaakt!! Precies zoals wij dat wilden!
We hebben ook na ons feest heel erg veel leuke en positieve reacties gehad van mensen.
Wij hebben een geweldige dag gehad, en een geweldig feest! Mede dankzij celebrationshow is het een fantastisch 'knallend' feest geworden.
Bedankt!!!!!

Jos en MarleenHet Heerenhuys in Rotterdam

Bruiloft : Eelco en Heleen


Hoi Gilbert,

Hier vanaf onze honeymoon een reactie!!
Wilde je laten weten dat we DJ Ron helemaal geweldig vonden. We hebben op 16 juni een superavond gehad en niet alleen wij, ook onze gasten hebben het helemaal top gehad!!

Heel veel reacties gehad ook op de gave Led lichten van het DJ-meubel. Er zijn heel veel nummers gedraaid die wij graag wilde horen maar ook andere nummers die goed bij de avond pasten, Ron voelde de sfeer en de gasten goed aan. Er zijn alleen maar goede nummers gedraaid en ook alle verzoekjes had hij bij zich!! Aan het eind van de avond helemaal uit ons dak gegaan met een paar knallers. Ron echt bedankt voor alles je was helemaal super!!

Groetjes Eelco en Heleen vanuit AmerikaAmerican Hotel in Amsterdam

beste Gilbert,

inderdaad alweer bijna een jaar geleden dat we zijn getrouwd. en jullie inbreng was zeker onderdeel van het slagen van ons feest! zo goed dat ik jullie ook heb aangeraden aan Marja & Stefan van de Riet en volgens mij nog een bruidspaar. en als er ooit nog eens iemand naar een DJ vraagt, zal ik jullie ook zeker opnieuw aanraden
ik vind het alleen niet zo prettig om met naam en toenaam op internet te staan. dus daarvoor zul je me moeten vergeven ;-)
fijne pasen!

groeten van SuzanneDe Mof in Leusden

Bruiloft : Mario en Liesbeth


Hé Gilbert,
Hier nog een reactie van onze kant. We willen je bedanken voor het geweldige feestje wat je gebouwd hebt op onze bruiloft 19 oktober. We hebben er enorm van genoten. De sfeer was precies wat we wilden. Je voelde de zaal goed aan! Complimenten! Het was voor elk wat wils. We hoorden achteraf van de ceremoniemeesters dat je lang in de file hebt gestaan om er te komen. Maar super dat je het toch allemaal nog zo snel voor elkaar hebt gekregen. Het feit dat we dit die avond niet hebben gemerkt zegt genoeg.
Nogmaals: Superfeestje. Als we weer eens een feestje hebben zullen we je zeker weer bellen!

Groeten,
Mario en Liesbeth Malestein.


De Bosbaan in Amsterdam

Bruiloft : Gert en Hatice


Gilbert,
Het is inderdaad weer even terug maar staat nog in het geheugen als de dag van gisteren.
Het was een geweldige avond, de muziek was goed en de mix van Turks en moderne Hits waren perfect.
Ook de aanwezigen op het feest hebben alleen maar lovende kritiek gehad.
Iedereen vond de Mix heel erg leuk.
Kortom het was voor ons de mooiste dag van ons leven tot nu toe en daar hebben jullie ook aan bijgedragen.
Reuze bedankt voor jullie inbreng.
Had een aantal foto’s geselecteerd, maar krijg ze niet verzonden.
Even kijken of ik een andere manier kan verzinnen de foto’s van Mirjam zijn zo groot dat ze gewoon niet (7mb tot 12 mb) door de mail komen.
Gert en HaticeKasteel de Hooge Vuursche / Baarn

Beste Gilbert,

Met een grote glimlach, een nieuwe naam en een onbeschrijfelijk gelukkig gevoel denken wij elke dag terug aan onze grote dag.
Voor ons de allermooiste dag en onvergetelijk gemaakt mede door jullie goede service en dienstverlening.
Een liefdevolle blik
Een knipoog
Warme knuffels
Een geleende schouder
Lieve warme woorden..
Het lijkt allemaal heel simpel wat je schenkt
Toch is het meer waard dan je denkt!
Recht uit ons hart: DANKJEWEL!

Simone en Martin


De Mof in Leusden

Bruiloft : Mario en Liesbeth


Hé Gilbert,

Hier nog een reactie van onze kant. We willen je bedanken voor het geweldige feestje wat je gebouwd hebt op onze bruiloft 19 oktober. We hebben er enorm van genoten. De sfeer was precies wat we wilden. Je voelde de zaal goed aan!
Complimenten! Het was voor elk wat wils. We hoorden achteraf van de ceremoniemeesters dat je lang in de file hebt gestaan om er te komen. Maar super dat je het toch allemaal nog zo snel voor elkaar hebt gekregen. Het feit dat we dit die avond niet hebben gemerkt zegt genoeg.
Nogmaals: Superfeestje. Als we weer eens een feestje hebben zullen we je zeker weer bellen!

Groeten Mario en Liesbeth Malestein.


Het Koetshuis in Leiden

Bruiloft : Emilië en Frank


Hoi Gilbert,
Eindelijk even een berichtje van ons, we hebben zeer hectische dagen achter de rug en het is nu wachten op de taxi die ons naar Schiphol brengt. We gaan heerlijk 15 dagen naar Griekenland met de kinderen. We gaan met het gezin nagenieten van een onvergetelijke dag. Alles was top!! Wij hebben alleen maar leuke reacties gehad op jou. Een super dj, lekker relaxed. Jij hebt het mede mogelijk gemaakt om onze feestavond tot een topavond te brengen.De muziek was helemaal perfect en de hele avond kon er lekker gedanst worden. Het was super voor jong en oud. Het was het geld dubbel en dwars waard. De uitbater van het Koetshuis had in tijde niet zo’n leuke bruiloft gehad en vonden jou ook helemaal geweldig. Wij gaan zeker reclame voor je maken en wij hopen dat je nog meer feestjes zal krijgen in Leiden e.o.
Gilbert, nogmaals bedankt, het was TOP.
Namens mijn man en de kinderen

Groetjes Emilië


Kasteel de Hooge Vuursche in BaarnBeste Gilbert en collega’s,

We hebben met volle teugen genoten van het feest op 20 september. Nogmaals hartelijk dank voor alles! Je collega Marc heeft het zeer goed gedaan! We vonden het erg leuk dat hij er met zijn team een mooi feest van heeft gebouwd. Wat heel erg leuk was dat we zelf ook nog gingen draaien! Dat vonden we super leuk!

Met vriendelijke groet,
LodewijkTe Werve Rijswijk

Bruiloft : Astrid en Hakim


Beste Gilbert,

Omdat wij op het eind van ons trouwfeest niet in de gelegenheid waren, willen wij jou via deze weg als nog bedanken voor de goed verzorgde avond. Wij hebben van veel gasten positieve reacties gekregen op zowel de muziek als aankleding.

Vriendelijke groeten,
Hakim en Astrid Annaciri


De Notaris in Beverwijk

Bruiloft : Conrad en Monique


Hoi Gilbert,
Nog hartstikke bedankt voor de goede muziek. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Voor iedereen was het een superfeest, mede dankzij de goede muziek dus. Ik zal zorgen dat je een aantal leuke foto's @ krijgt.
Groeten en wellicht tot ziens,

Conrad en Monique


Hi Rene,

our wedding was a great success, and I would like thank you & Gilbert for a great musical input. Gilbert was really good - a true professional who showed great flexibility and 'feel for the audience'. We would have danced all night, unfortunately we had to leave the restaurant 1am. Please give our big thanks (again) to Gilbert!!
Rock on!
Best regards, Kati