Startpagina | Offerte aanvraag | Contact | Vacatures | links
U bevindt zich hier: Startpagina » Bruiloft

Verlichte Dansvloer op jullie Bruiloft

Een verlichte dansvloer op jullie bruiloft ?

Dan ben je bij de CelebrationEvents aan het juiste adres !

Naast een verlichte dansvloer kunnen wij ook een DJ of complete drive in show voor jullie verzorgen.

De betrokkenheid van onze DJ's gaat verder dan alleen maar “plaatjes draaien” op jullie bruiloftsfeest. Onze DJ's houden rekening met jullie wensen en zorgen dat jong en oud zich zal vermaken. Het voordeel van onze ervaren DJ's is, dat zij de muziek snel kunnen variëren van 60’s, 70’s, 80’s 90’s, de top 40, house of Nederlandstalig, De CD Collectie van onze DJ's bestaat uit meer dan 20.000 songs. Zo hebben onze DJ's altijd de juiste muziek op het juiste moment.

Uiteraard spreken wij vooraf jullie muzikale wensen door en draaien onze DJ graag verzoeknummers welke op de feestavond worden aangevraagd.

Wij mochten in 2005 "de bruiloft van het jaar" van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis verzorgen.

Onze DJ's hebben al met succes vele bruiloften van een spetterende muzikale invulling voorzien bekijk hiervoor onze foto pagina of lees de reacties van verschillende bruidsparen.

Onze Celebration drive in show kent vele opstellingen en extra opties, in overleg met jullie passen wij deze aan op de locatie. Wij komen met 1 of hooguit 2 personen, en draaien de hele avond zonder pauze. Wij werken met uitsluitend professionele apparatuur die ons nog nooit in de steek heeft gelaten.

Graag nodigen wij jullie uit in onze Demonstratie ruimte om geheel vrijblijvend onze mogelijkheden en de muziekkeuze voor jullie bruiloft te bespreken.

meer informatie

Bekijk de verschillende opstellingen.
Bekijk de foto's van onze bruiloften.
Bekijk de video's van onze bruiloften.
Lees de reacties van andere bruidsparen.

Offerte aanvraag